Vanda Hybnerová četla z knihy Dračí oči – Pramen moci

krest_draci_oci_obr_00Trilogie Kristíny Hlaváčkové Dračí oči je dovršena.

Několikapatrové knihkupectví Palác knih Luxor se ocitlo pod bedlivým pohledem Dračích očí. Představoval se zde totiž závěrečný díl knižní fantasy trilogie talentované Češky Kristíny Hlaváčkové, která prožila část svého dětství v Nigérii a dokonce získala roční stipendium v USA. I když jsou Dračí oči její literární prvotinou, oslovily mnoho čtenářů a čtenářek, ke kterým patří i herečka Vanda Hybnerová s dcerou Josefínou Rašilovovou.

První kniha Dračí oči – Čarodějka je o Elenině dětství a o tom jak získala magické schopnosti. Druhý díl Dračí oči – Černý jezdec je akčnější, Elena jde do války a začne řešit problémy s muži. Ve třetím svazku Dračí oči – Pramen moci se uzavírají dílčí linky hlavního příběhu. Autorka na slavnostní akci dokonce prozradila, že má raději otevřené konce a nevylučuje možnost, že bude ve čtenáři oblíbené sérii pokračovat.

I přesto, že by mladá spisovatelka knihu raději zkropila nealkoholickým nápojem, křtil se závěrečný díl s podtitulem Pramen moci šampaňským. Skleničky se chopila i kmotra Vanda Hybnerová, která knize popřála mnoho šťastných čtenářů a čestné místo na jejich nočním stolku.

Jak to na slavnostním křtu s autogramiádou vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

krest_draci_oci_obr_01

krest_draci_oci_obr_02

krest_draci_oci_obr_03

krest_draci_oci_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací