Speciální projekce filmu Noční směna v multikině Premiere Cinemas v rámci cyklu Premiere Extra

premiere_cinemas_logo_red Buďte u toho, když se v Premiere Cinemas uskuteční projekce prvního digitálního interaktivního filmu v českých kinech.

 

Napadlo vás někdy při sledování filmu, že byste chtěli poradit ústřednímu hrdinovi, jak se má v klíčové situaci zachovat? Nyní budete mít možnost. V multikině Premiere Cinemas se totiž v rámci cyklu Premiere Extra uskuteční projekce prvního digitálního interaktivního filmu v českých kinech Noční směna. Nainstalujete-li si do svého chytrého mobilního telefonu či tabletu aplikaci CtrlMovie pro Android nebo iOS před příchodem do sálu, budete moci s ostatními diváky rozhodovat o osudu chytrého studenta Matta ve snímku Noční směna. Poté se v sále připojíte na připravenou wi-fi a vaše poradní funkce může začít.

Co: Speciální projekce Noční směna – Premiere Extra

Kdy: 4. dubna 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse Noční směna:

Noční směna bude v kinech novým a ojedinělým zážitkem, protože si půjčuje prvky jak z filmového světa, tak ze světa počítačových her. Dovoluje divákům určovat vývoj příběhu a rozhodovat za hlavního hrdinu prostřednictvím vlastních chytrých telefonů a tabletů.

Kinematografické vyprávění se ve filmu Noční směna dostává do nových dimenzí. Je to první opravdu interaktivní film, který bude k vidění ve vybraných kinech v Česku i ve světě. Hlavní postavou filmu Noční směna je chytrý student Matt, který se dostane do svízelné situace. Okolnosti ho donutí se zapojit do brutální loupeže ve slavném aukčním domě v Londýně a on musí dokázat svoji nevinu. Následkem jeho činu je občas krutá a násilná cesta po hlavním městě, na které uniká nejrůznějším nástrahám. Je jen na publiku, jak to celé dopadne. Pro co se rozhodnou diváci, když se proti hrdinovi obrací štěstí zády?

Scénář k filmu Noční směna napsal začínající režisér Tobias Weber a Michael R. Johnson, který je autorem scénáře ke slavnému filmu Sherlock Holmes režiséra Guye Ritchieho z roku 2009.

Režie: Tobias Weber, Michael R. Johnson

Hrají: Joe Sowerbutts (Matt), Haruka Abe (May-Ling), Joel Basman (Sébastien), Lily Travers (Elodie), Richard Durden (Samuel Parr), Sol Heras (Jeff), Tom Phillips (Simon), Johnny Sachon (Lee), Daryl Kwan (Father Tchoi), Tai Yin Chan (Tchoi Jr.), Junix Inocian (Mr. Woe)

V kinech od: 6.4.2017 (Pannonia Entertainment )

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací