Velká oříšková loupež 2 (2017)

Režie:
Premiéra v ČR: 24. 8. 2017 ()

Synopse: Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku.

Recenze:
Po událostech prvního snímku si veverka Bručoun a jeho banda hlodavců užívají života v oříškárně, kterou si pro sebe uloupili. Ta jim skýtá prostředky obživy, o kterých se jim nikdy předtím nezdálo. Dříve lesní hlodavci se teď dennodenně přežírají a nestarají se o zásoby do zimy, a proč by také? Vždyť tu mají vše, co potřebují. Díky tomu však také začínají ztrácet své zvířecí pudy. Ovšem, co se stane, když oříškárna nečekaně vybouchne a zvířátka tak ztrácejí svůj oblíbený zdroj obživy? Jsou nuceni se vrátit ke svému původnímu způsobu života v místním parku. A to není zase tak jednoduché. Zvlášť, když se starosta města rozhodne park zničit a udělat z něj zábavní park. To však jeho hlodavčí obyvatelé (a jeden pes) rozhodně nenechají jen tak, o svůj domov budou bojovat zuby nehty, obzvlášť zuby.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací