Filmové události #31/18: Infinity War je konečně dostupný na Digital HD

A tvůrci prozradili veškeré detaily, co se nevešly do filmu.
 
 
Druhá ukázka k děsivému Venomovi. Mel Gibson a Colin Farrell si společně zahrají v novém akčňáku. Zemřel český herec Ilja Racek. První trailer ke snímku o Lizzie Borden. Chris Rock se objeví ve čtvrté řadě Farga.

#31/18

Nejpopulárnější marvelovka vůbec, Avengers: Infinity War, v uplynulém týdnu vyšla na Digital HD, což znamená, že si fanoušci mohou akční podívanou užít ještě jednou z pohodlí domova. Vydání obsahuje mnoho extra dodatků, jako například nepovedené scény, videa z natáčení, věci, co se nevešly do výsledného produktu, nebo komentáře tvůrců i herců ke snímku a mnohé další. V těchto komentářích se mohou fanoušci dozvědět plno užitečných informací a detailů o samotném příběhu i o tom, co se možná chystá do budoucnosti. Od 14. srpna pak bude Infinity War dostupná na DVD a Blue Ray.

Další novinka se také týká Marvelu, tedy jeho chystaného počinu, kterým je Venom. Uplynulý týden přinesl již druhý trailer, který nám lépe přibližuje tohoto záporáka ze světa Spider-Mana. Ukázka dobře přibližuje vnitřní rozpoložení hlavního anti-hrdiny, kterého ztvárňuje Tom Hardy. V českých kinech bude děsivý Venom k vidění na začátku října.

Mel Gibson si poprvé zahraje po boku Colina Farrella. Spolu se tyto dvě hvězdy objeví v thrilleru War Pigs. Film se má zaměřit na skupinku bývalé členy mořské pěchoty, kteří se vydají na jednu poslední misi, aby se pomstili za smrt svého kamaráda, kterého zabil kartel, co jim také ukradl peníze z drog.

Oblíbený americký komik Chris Rock se má objevit v chystané čtvrté řadě seriálu Fargo. V pořadu si již zahráli herci jako Martin Freeman, Colin Hanks, Billy Bob Thornton, Ewan McGregor, Patrick Wilson, Ted Danson, Nick Offerman, Bob Odenkirk, Kirsten Dunst či Mary Elizabeth Winstead. Pro Rocka je to první stabilní práce v televizním pořadu za posledních deset let. Čtvrtá řada seriálu se má zaměřit na imigraci, asimilaci a co všechno jsou lidé schopni udělat pro peníze. Další sezóna Farga by měla zahájit produkci až v příštím roce.

Koncem uplynulého týdne postihla Česko smutná zpráva, ve věku osmaosmdesáti let zemřel herec Ilja Racek. Mezi jeho nejznámější role patří profesor ze Strážce duší, primář z Konce velkých prázdnin, nebo Herzog ze seriálu Zlá krev. Racek měl mimo jiné i výrazný hlas, který v dabingu propůjčil zahraničním celebritám jako je Marlon Brando nebo Gene Hackman. Před deseti lety dostal Racek také cenu Thálie za celoživotní dílo.

Minulý týden také přinesl první trailer k thrilleru Lizzie. Snímek pojednává o vražedkyni Lizzie Borden, která byla obviněna z vraždy svého otce a nevlastní matky. Titulní roli ztvárňuje Chloë Sevigny, ve filmu se také objeví Kristen Stewart, coby Bridget Shaw, irská služka v domově Lizzie, která se s ní intimně sblíží. Film by měl mít oficiální premiéru někdy na podzim letošního roku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací