Coldplay: A Head Full of Dreams v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City a GAC

Prožijte koncert v kině.
 
 
Fanoušci oblíbené britské skupiny Coldplay budou moci již tuto středu sledovat cestu populární skupiny z malých londýnských barů, až na největší světová pódia. Dokument Coldplay: A Head Full of Dreams nabízí exkluzivní záběry i sestřih koncertů z celosvětového turné. Speciální promítaní se uskuteční v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City a Golden Apple Cinema pouze ve středu 14. listopadu 2018.

Co: Premiere Extra – Coldplay: A Head Full of Dreams

Kdy: 14. listopadua 2018

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


Co: Speciální projekce – Coldplay: A Head Full of Dreams

Kdy: 14. listopadu 2018

Kde: Cinema City – Chodov, Slovanský dům, Ostrava, Olympia Brno a Plzeň

Podrobnosti naleznete zde: cinemacity.cz


Co: Speciální projekce – Coldplay: A Head Full of Dreams

Kdy: 14. listopadu 2018

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse Coldplay – A Head Full Of Dreams:

Coldplay zahrají v českých kinech! V jeden jediný večer odhalí i neznámý archiv

Britská popová ikona Coldplay poprvé v historii vypráví svůj výjimečný příběh. V dokumentu A Head Full Of Dreams přibližuje dvacetiletý vývoj kapely od úplných začátků v londýnských barech až po největší pódia celého světa. Napůl dokument s exkluzivními záběry, napůl sestřih koncertů z celosvětového turné promítnou česká i slovenská kina v jeden jediný večer – 14. listopadu 2018!

Propracovaná koncertní show, hravé efekty a dokonalá práce s hudebními emocemi. Tím vším jsou Coldplay pověstní, kapela, která už roky platí za jednu z největších koncertních atrakcí současnosti. Právě nejsilnější stránku kvartetu – tedy sílu živých vystoupení – bilanční snímek přibližuje. Film tak vybírá to nejlepší ze světového turné k sedmé desce A Head Full Of Dreams z roku 2017.

O tom, že koncerty Coldplay patří k nezapomenutelným zážitkům, ze kterých se nechce návštěvníkům odcházet, ví nemálo i čeští fanoušci. Prahu obvykle kapela nevynechává, nicméně právě turné A Head Full Of Dreams českou metropoli minulo. Čeští příznivci britské kapely tak mají dodatečně jedninečnoupříležitost stát se součástí jednoho z nejúspěšnějších turné v historii populární hudby.

Dvacet let natáčení v tichosti

Záběry z extatických koncertů střídá neméně přitažlivé nahlédnutí do kapelního archivu. Režisér Mat Whitecross je totiž s kapelou od samého začátku a byl přítomen i první zkoušce na studentské ubytovně. Na plátna kin tak míří velké množství dosud nepublikovaného materiálu.

Koncertní film Coldplay – A Head Full Of Dreams přináší společnost Aerofilms, která v minulosti zprostředkovala audiovizuální zážitky z koncertů Muse, Erica Claptona nebo Davida Gilmoura.

Premiera v ČR: 14. 11. 2018 (Aerofilms)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací