Slavnostní premiéru Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny zhlédli Peroutka, Fingerhutová, Kohák a mnoho dalších

Předpremiérové promítání si nenechali ujít ani nadšení cosplayeři v čele se Scamanderem, Grindelwaldem či mladým Brumbálem.
 
 
Měsíc listopad do všech kinosálů přivál nezměrnou dávku kouzel a magie. Od 15. listopadu 2018 je v českých kinech k vidění fantasy dobrodružství Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. Opět se podíváme do doby před sérií Harry Potter, kdy mocný černokněžník Gellert Grindelwald (Johnny Depp) utekl z vězení a začíná naplňovat svoje hrozby. Zabránit se mu v tom pokusí Mlok Scamander (Eddie Redmayne), Jacob Kowalski (Dan Fogler), Hrabák, Kůrolez a mnoho dalších čarodějů a čarodějek.


Nové dobrodružství ze světa J. K. Rowling přilákalo do kina na slavnostní premiéru nejen celou řadu VIP mudlů, ale i kouzelníků. Z první uvedené skupiny jmenujme například Jakuba Koháka, Simonu Babčákovou, Miluši Bittnerovou, Denisu Nesvačilovou, Kristýnu Leichtovou, Lindu Finkovou, Štěpánku Fingerhutovou, Milana Peroutku, Karla Kováře, Angeé Svobodovou, Nikol Trojanovou a mnoho dalších. Ve foyer multikina CineStar Anděl jsme mohli potkat i mnoho postav ze série Fantastická zvířata a Harry Potter. Na projekci si zašel například Mlok Scamander, mladý Albus Brumbál, Gellert Grindelwald, studentka z Krásnohůlek či profesorka McGonagallová. Po promítání se pozvaní hosté přesunuli na afterparty do Kaple Sacre Coeur, která se pyšnila magickou atmosférou.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací