Na slavnostní premiéře pohádky Čertí brko se Jakub Žáček vtělil do role čerta

Přivítejte adventní období s novou pohádkou.
 
 
Necelý měsíc před Vánoci do kin vstoupila česko-slovenská pohádka Čertí brko, která nám vysvětlí, že hříchy všech hříšníků zapisuje speciální magické brko. Co se ale stane, když se brko porouchá a nové se dostane do nepovolaných rukou? To vše nám přiblíží příběh natočený v režii Marka Najbrta.

Pohádková slavnostní premiéra v multikině CineStar Anděl přilákala nespočet malých i velkých diváků. Zájemci se dokonce mohli na místě vyfotografovat v čertovském stylu. Pro pozvané hosty bylo připraveno více jak deset filmových projekcí osobně uvedených herci a tvůrci pohádky.

Režiséra Marka Najbrta doprovodili nejen roztomilá dítka, ale i Jan Cina, Jan Budař, Marek Daniel, Jana Plodková, Václav Kopta a další. Jakub Žáček si dokonce na chvíli zavzpomínal na natáčení a předvedl několik čertovských grimas.

Jak to na slavnostní premiéře pohádky Čertí brko vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací