Filmové události #51/18: První ukázka nového Hellboye je tu

A není sám.
 
 
Aladdin je také zpátky v novém. Vrací se i Muži v černém v trochu jiném podání. A filmový Kevin je zase jednou Sám doma. Je tu i první podívaní se na třetí řadu seriálu The Crown. Na druhé straně se Ryan Reynolds představí ve svém originálním snímku. Projekt chystá i Ben Affleck. Na závěr však smutná zpráva, opustila nás herečka Jana Štěpánková.

#51/18

Ďáblík Hellboy se v uplynulém týdnu představil v první ukázce remaku, který se do kin chystá v následujícím roce. V předělané verzi si titulního hrdinu zahraje David Harbour, známý především pro svou roli z populárního seriálu Stranger Things. Kromě traileru nabídli tvůrci ke snímku i nové promo fotografie.

Obdobně je na tom i disney hrdina arabského původu, Aladdin. Ten se v příštím roce předvede v live action remaku. Zároveň také předvedl i první oficiální fotografie z filmu. Představuje se zde Will Smith jako Genie, Naomi Scott jako Jasmine a Mena Massoud jako titulní protagonista. Společně se do kin chystají již v květnu následujícího roku.

Třetí návrat byl ve znamení Mužů v černém, respektive jejich plánovaného spin-offu. Zde se v rolích muže a ženy v černém předvedou Chris Hemsworth a Tessa Thompson. První ukázka slibuje akci plnou humoru a zkrátka záživnou podívanou.

A v neposlední řadě je zpátky i rošťák Kevin z vánočního hitu Sám doma. A je už dospělý. Tak se předvedl jeho představitel Macaulay Culkin v krátkém videu, které mělo posloužit jako reklama na novou aplikaci Googlu, která nabízí chytrého pomocníka. Toto nečekané překvapení zaznamenalo především pozitivní ohlasy od fanoušků.

Vrací se však i seriál The Crown, jehož tvůrci nabídli fanouškům první fotografie z připravované třetí řady. V pořadu stanice Netflix se v nové sezóně představí coby trochu starší královna Alžběta Olivia Colman, jejího manžela Filipa pak ztvární Tobias Menzies a role její sestry Margaret se ujala Helena Bonham Carter. Kdy se třetí řada seriálu o královně se na Netflixu objeví, zatím nebylo oznámeno.

Ale dost už filmových návratů. Teď tedy k těm originálním novinkám. Jednou takovou je i nedávno oznámený snímek Free Guy. V uplynulých dnech jsme se dozvěděli, kdo všechno v něm zazáří, a je to vskutku plejáda jmen. Předvedou se zde společně Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery či Joe Keery ze Stranger Things. Akční komedie se teprve začíná točit a mnoho informací o ní zatím není známo.

Nový projekt chystá i herec Ben Affleck. Snímek pod jménem I Am Still Alice plánuje Affleck jak produkovat, tak se ujme i hlavní role. Příběh, inspirovaný stejnojmennou knihu vypráví osud mladé 16leté dívky, která je poslána žít se svým otcem, který pobývá v kanadské divočině. Krom toho Affleckovi brzy vyjde film na Netflixu a nedávno také sdílel fotografii s herci z jeho připravovaného filmu, který nese krycí jméno Torrance.

Na závěr však smutná zpráva z domácího prostředí. V pátek 21. prosince, jen pár dnů před Vánoci, nás totiž v čtyřiaosmdesáti letech opustila herečka Jana Štěpánková. Její smrt potvrdil kolega Tomáš Töpfer. Štěpánková je dcerou prvorepublikového herce Zdeňka Štěpánka a po otci je také sestrou herců Petra a Martina Štěpánků. Mezi její nejznámější role patří například babička z Ranče u zelené sedmy, Dana Králová z Nemocnice na kraji města, matka dvojčat z Takové normální rodinky či teta z Doktora Martina a další. Její poslední role byla ve filmové adaptaci výše zmíněného Doktora Martina.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací