Planet Dark přináší hororovou vánoční nadílku

Zhlédněte dvanáct filmových titulů zdarma.
 
 

Vánoce i předsilvestrovské období je většinou časem pohádek. Pokud ale nejsou zpívající princové a princezny vašim šálkem čaje, je tu Planet Dark. Tento on-line kanál a filmaři z producentské společnosti Bionau nadělí fanouškům temného žánru dvanáct filmových titulů zdarma.

„Planet Dark je filmová platforma, která se věnuje propagaci temných žánrů. Divákům chceme dát možnost získávat informace o filmech z této kategorie, ale také jim chceme takové filmy postupně zpřístupňovat. Na konec roku jsme tedy připravili speciální akci, kdy se mohou filmoví fanoušci zadarmo na vybrané snímky podívat,“ vysvětluje filmový producent Vratislav Šlajer.

V pomyslné on-line punčoše nalezneme například celovečerní film Vendeta s Oldřichem Kaiserem a Ondřejem Vetchým v hlavních rolích, snímek Světlonoš Václava Švankmajera, několikrát oceněný krátký horor Lesapán, slovenský film M is for Malnutrition režiséra Petera Czikraie či český mysteriózní thriller Ruchoth Raoth režiséra Emila Křížka.

(Foto: M is for Malnutrition)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací