Nejnovější 30. série seriálu Simpsonovi nám zpestří nudné pondělní večery

„Polib si elipsy.“
 
 

Kdo by neznal Simpsonovi a jejich nesmrtelné hlášky. Ušetřeny nezůstaly ani koledy. “Rolničky, prdlačky, Batman je pako, po hlavě spad do hnoje, smrdí mu sako,” přetextoval Bart známou vánoční písničku.

Simpsonovi se ovšem mohou chlubit mnoha dalšími úspěchy a prvenstvími. Věděli jste, že seriál měl premiéru v roce 1989 a v současnosti čítá 30 sérií a 649 epizod? Simpsonovi se tak stali nejdéle vysílaným seriálem všech dob, překonali i legendární westernový seriál Gunsmoke, který měl 635 epizod. Tím ale jízda žluté rodinky nekončí, protože v současnosti se chystá již 31. série.

Od pondělí 4. února 2019 si mohou i čeští diváci vychutnat tento televizní fenomén, a to nejnovější 30. řadu každé pondělí v 20:15 na Prima COOL. A začínáme pěkně zostra. První epizoda této série, ve které Bart málem zemře a následně tvrdí, že se setkal s Ježíšem a dostal do nebe, začíná jako vtipná narážka pro nejvěrnější fanoušky. Už téměř před 30 lety, během vysílání první série Simpsonových, se roznesly falešné zvěsti o tom, že existuje neodvysílaný díl, ve kterém Bart přijde o život. 

Simpsonovi bodují nejen u diváků, ale i u kritiků. Na kontě mají celkem 32 prestižních cen Emmy a 34 cen Annie. V roce 2000 získali hvězdu na Chodníku slávy v Hollywoodu a Magazín Time prohlásil Simpsonovi za „Nejlepší seriál 20. století“.

 

(Foto: Prima COOL)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací