Film Úhoři mají nabito absolvoval premiérový zásah v kinech

Matěj Ruppert a Jiří Vyorálek se na uvedení snímku dobře bavili.
 
 
Do kin doputoval nový český snímek Úhoři mají nabito režiséra Vladimíra Michálka. Kryštof Hádek, Matěj Hádek, Jiří Vyorálek a Patrik Holubář pod vedením Oldřicha Kaisera si hrají na zásahovou skupinu URNA a unikají tak nudě všedních životů. Jejich specialitou jsou zásahy u domnělých zločinců a evakuace lidových domů či kin.

I přesto, že do multikina CineStar Anděl dorazila na slavnostní premiéru téměř celá herecká zásahová skupina, žádné drama se nekonalo a prostory vyklizeny nebyly. Ba právě naopak. Speciální promítání si nenechaly ujít čtyři kinosály diváků, které přišla pozdravit herecká a tvůrčí delegace. Režiséra Vladimíra Michálka doprovodila nejen jeho dcera, ale i Matěj Hádek, Patrik Holubář, Jiří Vyorálek či Matěj Ruppert. Poslední dva pánové byli velmi dobře naladěni a bavili všechny přítomné.

Jak to na slavnostním promítání snímku Úhoři mají nabito vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací