Premiéru filmu Velké dobrodružství Čtyřlístku uvedli manželé Němečkovi i animované postavičky

Dabéři Jan Maxián, Bohdan Tůma, Tereza Bebarová a Jiří Ployhar zapózovali s komiksovými postavičkami, kterým propůjčili svůj hlas.
 
 
Výprava z Třeskoprsk dorazila konečně do kin. Čtyřlístek slaví své padesáté výročí a všem svým fanouškům (malým i velkým) nadělil dárek v podobě celovečerního filmu Velké dobrodružství Čtyřlístku. Na slavnostní premiéru dorazila nejen bohatá delegace, ale i spousta zábavy.

Myšpulín, Fifinka, Pinďa a Bobík, ústřední čtveřice, která baví kluky i holky již desítky let, samozřejmě nesměla na slavnostním promítání chybět, a to hned v několika podobách. Foyer multikina CineStar Anděl zdobily figurky v životní velikosti, se kterými se mohli přítomní hosté vyfotografovat. Dokonce dorazili i živí maskoti. Největším překvapením pro všechny návštěvníky ovšem byli dabéři Jan Maxián, Bohdan Tůma, Tereza Bebarová a Jiří Ployhar, kteří animovaným kamarádům propůjčili svůj hlas. Speciální promítání si nenechali ujít ani manželé Němečkovi a další tvůrci. Na dětské diváky po projekci čekala tematické zábava, a to v podobě stolních her a malování s Myšpulínem, Fifinkou, Pinďou a Bobíkem. Moderátorem premiéry se stal Petr Vondráček.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu a krátkém videu na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací