Herečka Bai Baihe a režisér Yan Han otevřeli Týden čínského filmu 2019 v Praze

Jackie Chan poslal video s pozdravem a pozváním na film Cizinec (The Foreigner).
 
 
V Praze odstartoval další ročník filmové přehlídky Týden čínského filmu. Diváci mají možnost v multikině Cinema City Slovanský dům zhlédnout snímky jako American Dreams in China, Love Education, The Foreigner či Go Away Mr. Tumor.

V rámci slavnostního zahájení měli možnost pozvaní hosté vidět komedii Go Away Mr. Tumor, přibližující příběh mladičké Xiong Dun, která se snaží bojovat s rakovinným nádorem pomocí svých přátel, představivosti a nezdolného optimismu. Představitelka hlavní hrdinky, herečka Bai Baihe a režisér Yan Han tento snímek osobně uvedli a spolu s ostatními hosty přestřihli pásku a symbolicky tak Týden čínského filmu otevřeli.

Ceremoniálu se zúčastnil i hongkongský herec a režisér Jackie Chan. I když pouze virtuálně. Prostřednictvím videa pozval všechny milovníky čínského filmu na tuto tematickou akci a speciálně na mysteriózní akční krmi thriller The Foreigner, kde hraje hlavní roli.
 
Co: Týden čínského filmu Praha

Kde: Cinema City Slovanský dům

Kdy: 24. – 29. dubna 2019
 
Jak to na slavnostním zahájení vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací