Třetí Fantastická zvířata uvidíme o rok později, než se čekalo

Grindelwald bude mít na spřádání svých hrůzných plánů více času.
 
 
Naposledy jsme se podívali do magického světa Harryho Pottera z pera J. K. Rowling v listopadu roku 2018 prostřednictvím filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. Premiéra dalšího dílu série byla odhadovaná o dva roky později, tedy v roce 2020 (stejný interval jako mezi prvním a druhým snímkem). Nyní ale bylo oznámeno, že Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 do kin doputují až v listopadu 2021. Proč tak velká pauza?

Jak se zdá, důvodů je hned několik. Začátek natáčení se z letošního podzimu přesunul až na jaro 2020. Navíc, tvůrci si vzali delší čas na přípravu a propracování scénáře i poznámek, aby byli fanoušci a kritici co nejvíce spokojeni s finálním výsledkem. Na režisérské křeslo opět usedne ostřílený režisér těchto kouzelnických příběhů David Yates (jedná se o jeho již 7 snímek s Harrym Potterem či Fantastickými zvířaty) a o scénář se postará sama J. K. Rowling.

(Foto: Warner Bros. Pictures)  

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací