Godzilla II Král monster zařvala z plných plic a svolala do kina Basikovou, Havelku, Mottlovou a další hosty

Monstrsvět odkrývá svou další kapitolu.
 
 
Kinosály napříč republikou opět zní charakteristický řev Godzilly. Akční sci-fi dobrodružství Godzilla II Král monster, jež slibuje vizuálně poutavou „popcornovou“ zábavu, zaujalo nejen již ostřílené hosty slavnostních premiér, ale i gentlemany a dámy, které bychom spíše očekávali na snímcích s oscarovými ambicemi. Kdo se vydal na speciální promítání tentokrát?

Jak moc tvůrci popustili uzdu fantasii a jak velkou vizuální podívanou si pro nás ve filmu Godzilla II Král monster připravili, si v rámci slavnostní premiéry přišla ověřit celá řada slavných osobností. Ve foyer kina a později v sále jsme se mohli potkat s Barborou Mottlovou, Josefem Kurkou, Taťánou Makarenko, Zdeňkem Bahenským, Petrem Vojnarem, Genny Ciatti, Vendulou Křížovou, Ornellou Štikovou, Martinem Rotou či něžnější polovinou barevného hudebního dua Antonova. Umělce Ondřeje Havelku doprovodil jeho syn Attila. I zpěvačka Bára Basiková přišla se synem, ale ten se již tak těšil na promítání, že maminku nechal u fotostěny samotnou a zcela zaujatý mířil do sálu. Zpěvačka a hlasová poradkyně Linda Finková nezapřela svoji profesi a snažila se napodobit řev monstra, i když pouze pantomimicky.

Fiktivního obřího netvora jsme poprvé mohli vidět v japonském filmu Godzilla z roku 1954. Od té doby urazil zmutovaný ještěr pozoruhodnou cestu a objevil se v mnoha dalších snímcích a počítačových hrách. Aktuálně Godzilla ožívá v sérii Legendary, která ji vtiskává nový rozměr. Navíc se na plátně objevuje celá řada předpotopních druhů, která byla dle legend zapomenuta.

Jak to na slavnostní premiéře snímku Godzilla II Král monster vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací