Dokument Nejsledovanější ukazuje smutné i veselé dny Shopaholic Nicol či rodinu youtubera Pedra

Pedro, Shopaholic Nicol, Kovy, Gabrielle Hecl a A Cup of Style odhalují svoje soukromí.

 

Znáte české youtubery? Režisér Jiří Sádek se rozhodl před dvěma roky natočit celovečerní vlog Nejsledovanější, který pronikl do soukromí nejoblíbenějších on-line hrdinů své doby. Pedro, Shopaholic Nicol, Kovy, Gabrielle Hecl a A Cup of Style žili téměř celý rok pod bedlivým dohledem početného štábu. Co na sebe v dokumentu odhalili a co od filmu můžeme očekávat, nám mladá šestice prozradila v krátkém rozhovoru.

Určitě přemýšlíte, jaký zásadní rozdíl je mezi zmíněným filmem a klasickými videi jednotlivých aktérů. Youtubeři, kteří ve vlogu účinkují, se shodují na tom, že ukazují mnohem více ze svého soukromí, a to nejen svoje rodiny, ale i ty méně pozitivní dny z jejich životů.

Režisér Jiří Sádek v rozhovoru prozradil, že cílem snímku je přiblížit téma youtuberství širokému publiku, a to i rodičům dětí, které svoje hrdiny denně sledují na internetu. Velkou zajímavostí filmu je poslední scéna, která prakticky vznikla v režii samotných fanoušků na brněnském Utuberingu. Tvůrci přítomné diváky poprosili, aby poslední úklonu vystupujících natočili na své mobilní telefony a poslali ji jim. Během krátké chvíle obdrželi tisícovku videí. A právě několik desítek z nich v závěru filmu opravdu vidíme.

Co všechno o natáčení prozradili nejen Pedro, Shopaholic Nicol, Kovy, Gabrielle Hecl a A Cup of Style, ale i režisér dokumentu, se dozvíte v následujících videích.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací