Filmové události #22/19: DC má nového Batmana a Marvel začal točit film o Black Widow

Týden se superhrdiny.
 
 
Na druhé straně pak Pixar nabídl první teaser ke své připravované novince. Je tu i trailer ke třetímu pokračování hororu Annabelle. A ukázky se dočkal i pátý Rambo. V neposlední řadě pak remake Lvího krále představil plakáty s postavami. Na závěr tu máme i plakát na Žižku.

#22/19

Uplynulý týden byl plodný na novinky ze superhrdinského světa. Studio DC oznámilo, že má nového Batmana. Není jím nikdo jiný, než Robert Pattinson, známý především ze ságy Stmívání. O pohledném britském herci se spekulovalo již nějakou dobu, že by z něj mohl být tento netopýří hrdina a nyní se to oficiálně potvrdilo. Pattinson si oblékne kostým tohoto maskovaného strážce Gothamu v chystaném snímku režiséra Matta Reevese plánovaném na rok 2021.

Konkurenční studio Marvel však přišlo se svou vlastní událostí. Bylo totiž oficiálně oznámeno, že se začal natáčet film o hrdince Black Widow, kterou ztvárňuje Scarlett Johansson. V dalších rolích se zde pak mají objevit například Florence Pugh, Rachel Weisz či David Harbour. Dějově pak má příběh posloužit jako prequel k některým marvelovkám, neboť se má odehrávat před událostmi prvních Avengers. Tvůrci též nabídli první fotografie z natáčení. Black Widow pak zamíří do kin někdy v příštím roce.

(Foto: Black Widow)

Další novinka má svým způsobem poměrně úzké napojení na svět MCU. Jedná se o nový animák studia Pixel, jemuž propůjčili své hlasy Tom Holland a Chris Pratt, známí coby Spider-Man a Peter Quill z marvelovských filmů. Pixarovka jménem Onward nejen nabídla první fotografie, ale i krátký teaser, který představil roadtrip movie s jednorožci, draky, skřítky a elfy.

Kromě toho je tu i trailer na Annabelle 3, očekávaný horor ze série V Zajetí démonů. Ve snímku se vracejí manželé Warrenovi v podání Very Farmigy a Patricka Wilson, kteří nyní vlastní titulní zakletou panenku. Annebelle 3 pak bude v kinech strašit již za necelé čtyři týdny.

Posledním trailerem, který stojí za zmínku je první ukázka k pátému pokračování Ramba trefně pojmenovanému Last Blood (první Rambo měl podtitul First Blood). V titulní roli se pak vrací Sylvester Stallone. A coby Rambo bude v kinech strašit již letos na podzim.

A ke konci je tu disneyovka. Tedy remake jedné z klasik. Už jsme letos měli Dumba a momentálně je v kinech k vidění Aladin, za nedlouhou se k nim však připojí live action verze Lvího krále. Tedy, live action verze udělaná přes počítač. Nicméně režisér Jon Favreau nabídl fanouškům oficiální plakáty jednotlivých postav od Simby, přes Nalu, Mufasu a Scara až po Timona, Pumbaa či Rafikiho. Ty uvidíme na velkém plátně již v červenci letošního roku.

Na úplný závěr se pak přesuneme na domácí scénu. Chystané historické drama Petra Jákla se totiž představilo v prvním plakátu. V českém snímku Jan Žižka se objeví zahraniční hvězdy jako Ben Foster, Michael Caine, Til Schweiger či William Moseley, z tuzemských herců si tu pak zahráli Karel Roden, Ondřej Vetchý, Marek Vašut či Jan Budař. Film sledující osudy Jana Žižky by se měl v kinech objevit někdy v příštím roce.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací