Vysoká hra: Richard Krajčo v rozhovoru prozradil, že film nabídne krásné havárie

Richard Krajčo se po téměř sedmi letech opět objeví v českém filmu.
 
 
Česká televize natáčí nový dvoudílný film Vysoká hra, který nás seznámí s Tomášem Krásou, kterého hraje Richard Krajčo. „Je to ambiciózní kluk, vystudovaný právník, který se ale rozhodne, že právo tak, jak je aplikováno, není úplně to, co by chtěl dělat. Přejde, takříkajíc, na druhou stranu, ke zvláštnímu útvaru u policie a snaží se odhalovat korupční struktury u policie a v politice,“ popisuje svoji postavu Krajčo.

S Richardem Krajčem jsme se potkali na nočním natáčení, kde probíhal zásah těžkooděnců. Herec proto oblékl nejen neprůstřelnou vestu, ale i pouzdro se zbraní. Během rozhovoru nám prozradil, nejen to, jaká je podle něho myšlenka celého filmu, ale i to, jak se podařilo režisérovi Jiřímu Svobodovi ho přemluvit, aby si ve Vysoké hře zahrál. Dokonce odhalil i malou perličku, která by diváky na snímku mohla zaujmout, a to krásné havárie, které jsou opravdu poctivě natočené.

Rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací