Ze zákulisí: Podívejte se, jak Zdeněk Troška natáčí novou pohádku Zakleté pírko

Na bílém koni přijíždí krásný princ, aby zachránil svou milovanou…
 
 
Zámek Veltrusy se ocitl v obležení štábu, herců, vodníků, koní, princů, krásných panen, čarodějnic a režiséra Zdeňka Trošky. Vznikaly tu totiž záběry do nové české pohádky Zdeňka Trošky Zakleté pírko. Po Čertovinách, kde (jak již název napovídá) hráli prim na poli nadpřirozených bytostí čerti, se Zdeněk Troška zaměřil na vodníka a čarodějnice v podání Lukáše Pavláska, Sary Sandevy či Dany Syslové. Jak to ale vypadá na place, když se točí pohádka?

K malebným českým pohádkám většinou patří modrá obloha a sluníčko. I přesto, že počasí nebylo ideální, se štáb vybavil velkými deštníky, aby chránil kostýmy a masky herců a natáčení tak mohlo pokračovat. Dana Syslová v impozantním kostýmu čarodějnice sesílá kouzla na zamilovaný pár v podání Petra Urbana a Anastasie Chocholaté. Zdeněk Troška přitom předvádí, jak má ve své roli působit co nejstrašidelněji a nejefektivněji. Petr Urban přijíždí na koni a musí se popasovat s nejedním úkolem, a to zatavit na daném místě a ubránit se kouzlům, která budou do scény dodána v postprodukci. Anastasia Chocholatá se mezitím ocitá v péči maskérek, které se na její tváři pěkně vyřádily.

Jak to na natáčení pohádky Zakleté pírko, jejíž premiéra je naplánovaná na 2. ledna 2020, vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací