Simona Krainová uvedla svůj kalendář F..k The Age, pokřtily ho Lucie Bílá a Marta Jandová

Slavnostní akt ozářily obří prskavky.
 
 
Topmodelka a herečka Simona Krainová je neustále v poklusu. Nejenže je novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde se již brzy představí jako advokátka, ale již dnes je k dostání její nový kalendář F..k The Age plný odhalené kůže a velmi odvážné a sexy Simony Krainové.

„Je mi dobře, za nic se neschovávám!“, tak zní motto kalendáře, který Krainová nafotila po deseti letech. Poslední vznikl v roce 2009 a i tehdy se modelka postavila před objektiv fotografa Lukáše Dvořáka.

Simona Krainová na křtu kalendář F..k The Age prozradila, že fotografování provázely i úsměvné momenty. Například, když Lukáš Dvořák objevil výborné světlo a přikázal jí, aby se rychle svlékla a že na sobě bude mít jenom klobouk. Náhodným kolemjdoucím se tak mohl naskytnou zajímavý pohled. Snímky vznikaly v srpnu v Portugalsku a fotilo se na pláži, na kamenech i na schodech před tamním kostelem.

Slavnostním večerem provázel Jaro Slávik, který na pódiu přivítal kmotry kalendáře, a to zpěvačky Lucii Bílou a Martu Jandovou. Lucie Bílá se smíchem prozradila, že by podobný kalendář také nafotila, ale pouze v případě, že by se narodila tak krásná jako Simona. Nechyběla ani sladká tečka, a to v podobě dortu s obří fotografií z kalendáře a velkými prskavkami, které kmotry v čele s modelkou sfoukly. Simonu Krainovou přišla podpořit celá řada přátel, mezi kterými nesměl chybět její manžel Karel Vágner ml., stylista Filip Vaněk, rybář Jakub Vágner, Taťána Makarenko, Sam Dolce a mnoho dalších.

Jak to na sexy křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací