Vánoční ukázka z filmu Příliš osobní známost a Petra Hřebíčková

Marta Ferencová a Eva Urbaníková spolu natočily druhý film.
 
 
Začátkem příštího roku do kin vstoupí romantická komedie Příliš osobní známost. Za vznikem stojí duo režisérka a scénáristka Marta Ferencová a autorka knihy a scénáristka Eva Urbaníková. Tyto dvě ženy mají na svém kontě již divácky úspěšný projekt Všechno nebo nic. Tvůrci nového snímku pár dnů před Štědrým dnem zveřejnili vánoční ukázku s Petrou Hřebíčkovou, která ztvárňuje svobodnou třicátnici Natálii.

Příliš osobní známost nás seznámí s třemi ženami (Petra Hřebíčková, Tatiana Dyková a Eliška Balzerová), třemi podobami lásky a nabídne tři příběhy plné radosti, bolesti i smutku. Dalších rolí se chopili Ľuboš Kostelný, Marián Mitaš, Janko Popovič Volarič, Branislav Trifunovič, Predrag ‚Miki‘ Manojlovič a další. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 23. ledna 2020 (na Slovensku film uvidí již 16. ledna 2020).

(Úvodní foto: Bioscop)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací