Filmové události #01/20: Svátky jsou pryč a jsou tu první události v novém roce

Co už nám stihl přinést premiérový týden?
 
 
Je tu například první trailer na Tiché místo 2. Ukázku nabídl i temný remake pohádky o Jeníčkovi a Mařence. V oficiálním traileru se ukázal i Robert Downey Jr. jako doktor Dolittle. A do čtveřice se v klipu se představil i seriál Amazonu Hunters s Al Pacinem. Na druhé straně Disney+ oznámilo některé své plány, zejména se seriálem WandaVision. A pořad Na mušce byl zas obnoven na čtvrtou řadu. Na závěr pak Česká televize uvedla pořad Peče celá země.

#01/20

Nový rok a nová dekáda je tu a s tím i první uběhlý týden. Co nám přinesl? V první řadě samozřejmě spoustu trailerů. Jedním z nich byla i první ukázka k pokračování hororu Tiché místo. Zde se opět setkáváme s postavou Emily Blunt a jejími dětmi, kteří se tentokráte vydávají do světa, aby se opět postavili příšerám, které se vynoří, když vydáte sebemenší zvuk. Do kin se pak Tiché místo 2 chystá v druhé polovině března.

Další, kdo nabídl trailer, byl i temný, téměř hororový remake populární pohádky o Jeníčkovi a Mařence nazvaný Gretel & Hansel. V titulních rolích se pak představují Sophia Lillis a Samuel Leakey. Datum české premiéry nebylo zatím stanoveno.

Za třetí tu pak máme i oficiální trailer na remake snímku o doktoru Dolittleovi. Touto rolí se původně proslavil Eddie Murphy, nyní se jí v novém provedení ujímá Robert Downey Jr. podpořen vskutku hvězdným obsazením, ať už v hraných rolích nebo coby hlasy zvířat. Dolittle se pak do kin chystá za pár dní, tedy 16. ledna.

A do čtveřice klip představil i seriál streamovací stanice Amazon Hunters. Děj se odehrává v 70. letech a sleduje rozmanitou skupinu lovců nacistů, kteří odkrývají nacisty na nejvyšších politických pozicích. Na vzniku tohoto dramatu se podílel mimo jiné i Jordan Peele a obsazení čítá jména, jako jsou Al Pacino, Logan Lerman, Kate Mulvany nebo Tiffany Boone a mnozí další. Kdy Amazon seriál spustí, však zatím nebylo odhaleno.

Na druhé straně konkurenční stanice Disney+ přišla také s novinkami. Především oznámila, že posouvá spuštění seriálu WandaVision z letoška na příští rok, takže fanoušci uvidí pořad až v roce 2021. V druhé řadě pak také Disney+ nově chystá revival populárního seriálu z počátku let 2000 Lizzie McGuire, díky kterému se proslavila Hilary Duff.

Pořad Na mušce byl zase obnoven na čtvrtou řadu. Toto oznámení přišlo ještě dříve, než byla odvysílána aktuální chystaná třetí řada. Ta se má začít vysílat až letos na jaře.

Na závěr tu pak máme něco z domova. Na prvním kanálu České televize měl v sobotu premiéru nový pořad Peče celá země. Reality show ze světa pečení čerpá námět z britského originálu The Great British Bake Off, která proti sobě staví pekaře a kuchaře v soutěži, co ukáže, kdo z nich umí upéct lepší dezerty. Česká televize pak bude pravidelně vysílat díly vždy v sobotu od 20:00 hodin.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací