Příliš osobní známost: Nikol Štíbrová a Ivan Tásler se slovenskou skupinou IMT Smile natočili pro film společný duet

„Byla to rychlovka.“
 
 
Od 23. ledna 2020 je v českých kinech k vidění nová romantická komedie Příliš osobní známost, za kterým stojí duo Marta Ferencová (režise, scénář) a Eva Urbaníková (knižní předloha, scénář). Ústředních rolí se chopily Petra Hřebíčková, Eliška Balzerová a Tatiana Dyková, které ztvárnily tři hlavní hrdinky, a to Natálii, tchýni Evu a Simonu.

Snímek, který nabízí romantiku, lásku i dramatické okamžiky, se pyšní i stejnojmenou ústřední písní. Za duetem Příliš osobní známost stojí neobvyklé spojení, a to Nikol Štíbrová a Ivan Tásler se slovenskou skupinou IMT Smile.

Autorem skladby je frontman kapely Ivan Tásler, který na premiéře filmu vysvětlil, o čem písnička je: „Věřím, že je o lásce. Myslím si, že to bylo to nejpodstatnější, co jsme měli do filmu přinést. Vytvořit písničku, která bude souviset se vztahy a láskou.“ Ivan Tásler se dále svěřil, že na písni pracoval i s autorkou knihy Evou Urbaníkovou, která mu o filmu vyprávěla. „Přiznám se ale, že jsem měl píseň složenou ještě před tím, než jsem na setkání šel,“ svěřil se s úsměvem skladatel a zpěvák a dodal, že klíčový napád dostal několik dnů před tím.

Píseň je česko-slovenská, protože Ivan Tásler a IMT Smile oslovili ke spolupráci herečku Nikol Štíbrovou, která měla z nabídky velkou radost, protože je velkou fanynkou kapely. Její první reakce ovšem byla taková, že oslovění neveřila. „Myslela jsem si, že si ze mě Ivan dělá legraci, že je to nějaký fór, že se někde vsadili,“ řekla Nikol. Samotné natáčení prý proběhlo velmi rychle a hladce. „Byla to rychlovka,“ komentovala se smíchem herečka. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací