Hřebíčková, Balzerová či Dyková na slavnostní premiéře Příliš osobní známost

Dorazil i chorvatský herec Janko Popović Volarić.
 
 
Úspěšná slovenská spisovatelka Eva Urbaníková, která má na svém kontě již několik knižních bestsellerů, vdechla spolu s Martou Ferencovou filmový život dalšímu svému literárnímu dítku. Po Lindě, Vandě a Jakubovi ze Všechno nebo nic se seznámíme s Natálií, Simonou a Evou v projektu Příliš osobní známost.

Premiéra česko-slovenské komedie se neobešla bez přítomnosti ústředního ženského tria. Do pražského kina Lucerna zavítaly slavné a usměvavé dámy Petra Hřebíčková, Eliška Balzerová i Tatiana Dyková. Nechyběla ani vycházející malá hvězdička Valentýnka Bečková, která má o své budoucnosti jasno, protože by chtěla být herečkou, a to především v romantických filmech. Do České republiky přicestoval i oblíbený chorvatský herec, který ve snímku ztvárnil výstředního umělce Viktora. Charismatický Janko Popovič Volarič bezesporu zaujal a potěšil nejedno ženské oko.

Film Příliš osobní známost doprovází i ústřední stejnojmenná píseň, za níž stojí Nikol Štíbrová a Ivan Tásler se slovenskou skupinou IMT Smile. Toto spojení vzniklo zcela náhodou, a to díky Instagramovému účtu Nikol. Zpěvák a skladatel si ale spolupráci s blonďatou herečkou velmi pochvaloval.

Na celý večer bedlivě dohlížela dvojice, která za celým snímkem stojí, a to Eva Urbaníková a Marta Ferencová. Evita dokonce prozradila, že to není jejich poslední spolupráce, protože scénář ke knize V lete ti poviem, ako sa mám už je hotový a nyní se dolaďuje pouze obsazení.

Jak to na slavnostní premiéře Příliš osobní známost vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací