Valentýnský teaser trailer After: Přiznání a Josephine Langford a Hero Fiennes Tiffin jako zamilovaný pár

Po polibku se o slovo přihlásí přiznání.
 
 
Další knižní bestseller se těší úspěšně nastartované filmové sérii. Po dramatické romanci After: Polibek do kin míří After: Přiznání. Tvůrci se rozhodli nadělit všem fanouškům první ukázku vášnivé romance tematicky na Valentýna. Světová premiéra teaser traileru proběhla napříč celým světem právě dnes, 14. února 2020.

V pokračování After: Přiznání se vrací mladá dívka Tessa Young (Josephine Langford) a bouřlivý mladík Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Jejich vztah prochází těžkou zkouškou, protože Tessa se musí vypořádat s Hardinovou zradou. První záběry ze snímku naznačují, že pokračování bude odvážnější a vášnivější než romantická jednička.

V dalších rolích se představí Dylan Sprouse, Selma Blair, Charlie Weber, Candice King, Louise Lombard, Shane Paul McGhie, Samuel Larsen, Rob Estes, Dylan Arnold, Inanna Sarkis a další.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na léto roku 2020.

(Úvodní foto: After: Přiznání, Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací