Píseň k filmu V síti, Tomáš Klus a záměrně nechutný tanec predátora

„Je doma máma?“, tak zní nejen název nové filmové písně, ale je to i častá otázka potenciálních sexuálních predátorů v dokumentu Víta Klusáka.
 
 
Do českých kin míří napjatě očekávaný dokument V síti. Jeho autoři v čele s režisérem a scénáristou Vítem Klusákem se rozhodli zabývat ožehavým a nebezpečným tématem, a to zneužíváním dětí na internetu. Celovečerní film nám ukáže 3 herečky, 3 pokojíčky, 10 dní a 2458 potenciálních sexuálních predátorů.

Necelé dva týdny před kinopremiérou nám tvůrci představili novou píseň a nový klip, na kterém pracoval režisér Vít Klusák spolu s muzikantem Tomášem Klusem. Píseň „Je doma máma?“ a video rozhodně nepatří ke klasikám, na které jsme zvyklí. Tomáš Klus prozradil, že ihned po zhlédnutí dokumentu zamířil do studia, a ještě pod vlivem silného a šokujícího zážitku song napsal.

„Když jsem ji pustil doma, chvíli to smrdělo rozvodem, neboť jsem šel po Vítově vzoru na dřeň a zvolil nepříjemný pohled z první osoby, protože myslím, že je na šokující téma nutné upozornit šokantně. Jsme totiž, jak se říká, dnes už zvyklí na ledasco. Sám jsem neměl tušení, jak alarmující je situace, neboť mé děti doposud V síti nejsou. Jsem ale přesvědčen, že film hne i bezdětnými,” svěřil se Klus. Videoklip doplňuje i tzv. tanec predátora, jehož autorem je choreograf a otec Marek Zelinka, kterého můžete znát z televizní soutěže StarDance.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací