Slavnostní premiéru V síti uvedli tři hlavní aktérky, režisér Vít Klusák i Barbora Chalupová

Promítání si nenechal ujít ani autor filmové písně Tomáš Klus s partnerkou Tamarou a choreografem Markem Zelinkou.

 

Již několik měsíců diskutovaný a netrpělivě očekávaný dokument Víta Klusáka a Barbory Chalupové V síti je konečně k vidění v našich kinech. Film se zabývá tématem zneužívání dětí na internetu, před kterým by mnozí nejraději zavřeli oči, ať už ze strachu nebo alibistické odpovědi „mě se to netýká“.

Film doprovází i provokativní píseň „Je doma máma?“ s doslova šokujícím videoklipem. Vít Klusák vyzval ke spolupráci muzikanta Tomáše Kluse, který na songu začal pracovat ihned po zhlédnutí dokumentu. V klipu se Klus pod rukami maskérek proměnil k nepoznání. Nepříjemnou atmosféru podtrhuje i tance predátora, jehož autorem je choreograf Marek Zelinka.

Oba pánové, Klus i Zelinka, nesměli chybět na slavnostní premiéře, která se konala v pražském kině Lucerna. O slavnostní projekci byl takový zájem, že kino nejen praskalo ve švech a bylo obsazeno do posledního místečka, ale dokonce musela být přidána další projekce.

Na podium před plně obsazený sál nastoupila herecká a tvůrčí delegace, kterou diváci v sále přivítali obrovským potleskem. Největší aplaus sklidila trojice hereček, které režisér Vít Klusák označil za opravdové filmové hrdinky, a to Anežka Pithartová, Tereza Těžká a Sabina Dlouhá.

Jak to na slavnostní premiéře dokumentu V síti vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací