Neviditelný, Lov, Emma. a další filmové novinky Universal Pictures budou k vidění legálně on-line

Snímky budou k dispozici prostřednictvím iTunes, Amazon a dalších digitálních platforem.
 
 
Společnost Universal Pictures se rozhodla k poměrně radikálnímu, ale diváky bezesporu vítanému kroku, a to ke zpřístupnění svých nových filmů on-line. Toto rozhodnutí padlo v důsledku pandemie COVID-19, která měla za následek velký úbytek diváků v dosud otevřených kinech. Navíc, ve spoustě zemí jsou kina uzavřena úplně.

Novinky roku 2020, jako je sci-fi horor Neviditelný, akční thriller Lov či dramatická komedie Emma., si tak budeme moci zapůjčit na 48 hodin za poplatek 19.99 $ (přibližně 480 Kč) prostřednictvím iTunes, Amazon a dalších digitálních platforem. Generální ředitel NBCUniversal Jeff Shell uvedl, že chtějí lidem nabídnout možnost prohlížet si tyto tituly v domácnosti, která je přístupná a cenově dostupná. Tato nabídka by měla být spuštěna v pátek 20. března 2020. V jednání jsou i další filmové novinky.

(Foto: film Neviditelný)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací