Princezna zakletá v čase: Martin Písařík a Jakub Ouvín o pokračování, brnění a přeskočení jiskry

„Bylo to kov na kov.“
 
 
Žádná správná pohádka se neobejde bez komické postavy. Fantasy dobrodružství Princezna zakletá v čase s Natalií Germani, Eliškou Křenkovou a Markem Lamborou v hlavních rolích má hned dvě, a to duo strážných v podání Martin Písařík a Jakub Ouvín. I když se premiéra filmu přesunula kvůli pandemii koronaviru na podzim, zastihli jsme oba herce na tiskové konferenci, která se konala ještě před vyhlášením nouzového stavu.

Všem přítomným bylo hned na první pohled jasné, že Písařík s Ouvínem si jako herečtí kolegové dokonale sedli. Nejen při rozhovorech, ale i při pózování fotografům vymýšleli všemožné vtípky. Herci během povídání zavzpomínali na natáčení v letních měsících, kdy v brněních a kaskadérských úpletech běhali po hradě. „Bylo to kov na kov“, svěřil se Ouvín. „Tam přeskočila jiskřička“, dodal se smíchem Písařík.

Na tiskové konferenci často padala myšlenka na pokračování. „My za to bojujeme“, řekli svorně Ouvín s Písaříkem. Zda je druhý díl opravdu reálný, nebo zda se jedná pouze o herecký a tvůrčí vtípek, se nejspíše dozvíme až po uvedení pohádky v kinech. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube profilu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací