Seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Specialisté budou mít nové díly

Dlouhodobé seriály TV Nova se vrací do výroby.
 
 
Nucená pauza kvůli pandemii koronaviru se dotkla mnoha filmů a seriálů. S pauzou v natáčení se musely potýkat i dlouhodobé seriály TV Nova, jako jsou Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 či Specialisté. A právě toto jmenované trio se vrací. Dnes totiž bylo oznámeno, že v první polovině června bude obnovena výroba těchto titulů.

Seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 letos oslaví své patnácté výročí. Pravidelní diváci se museli během aktuální sezóny vypořádat s výpadkem. Například 17. dubna 2020 bylo poprvé v historii pozastaveno denní vysílání Ulice. Fanoušci ale mohli sledovat speciál v podobě Ulice v karanténě. Herci se ale již brzy vrátí na plac a znovu vdechnou život svým postavám. Do terénu se vrátí i Specialisté, aby mohli řešit kriminální příběhy v kulisách pražského velkoměsta. „Máme radost, že budeme moci našim hercům a dalším spolupracovníkům dát opět práci a divákům nabídnout premiérové díly jejich oblíbených pořadů,“ vzkázala TV Nova.

(Foto: Ordinace v růžové zahradě 2, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací