Letní prázdniny na Primě nabídnou seriál Kateřina Veliká či filmové série Hobit a Jurský park

Vydáme se i na Cestu kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem.
 
 
Léto na televizních obrazovkách bývá jak plné premiérových titulů, tak i reprízových dílů oblíbených pořadů a seriálů. Na tento mix vsadila i skupina Prima. Začátek prázdnin strávíme na pláži, a to s premiérou filmu Pobřežní hlídka (Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra). Léto pak zakončíme další premiérou, tentokrát budeme odhalovat Vraždu v Orient expresu v exkluzivním hereckém obsazení.

S létem přichází čas na dobrodružství a prázdninové příběhy, což se odráží i na televizní nabídce. Hlavní kanál Prima proto přinese velkovýpravný historický seriál Kateřina Veliká, detektivní seriál Vražedná Mallorca, akční seriál Lovci prokletých pokladů (Blood & Treasure) či premiéru fantasy dobrodružství Tomb Raider. V plánu jsou i oblíbené filmové série, a to Idiana Jones, Jurský park, Hobit a či kultovní záležitost Vinnetou.

Speciální prázdninový program nabídnou i ostatní kanály Primy. Například COOL nás vezme na Čundr v Africe a Cestu kolem světa Ondřej Sokol s Lukášem Pavláskem či připomene filmové série Fakjů pane učiteli, Kingsmani, Rocky, Kung Fu Panda a Mission: Impossible. Chybět nebudou ani Simpsonovi či Smolíkova rodina. Zavzpomínat budeme moci s kultovní telenovelou z 90. let Divoký anděl na Prima LOVE. Kanál Prima Max bude plný filmů, jako jsou komedie Jsem božská a Prostřeno pro lásku, ztřeštěné dobrodružství Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze nebo snímky Hercules, Sunshine, Titanic, Lepší už to nebude, Cesta do zatracení, Nebezpečná rychlost a Tenkrát na Západě.

(Úvodní foto: Kateřina Velika, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací