Letní Star Wars maraton na HBO GO: „Ať Vás provází Síla!“

Od Skryté hrozby po Vzestup Skywalkera.
 
 
S cestováním po Evropě či za oceán je to toto léto problematické až nemožné. Co se ale vydat na Naboo, ledovou planetu Hoth, zalesněný měsíc Endor, Coruscant či na bažinatou planetu Dagobah? Filmoví fanoušci vědí, že všechna tato místa se vztahují k legendární vesmírné sáze Star Wars. HBO GO se rozhodlo zpestřit nám léto a nabídnout filmový Star Wars maraton.

HBO diváky v České republice informovalo, že všechny epizody budou zveřejňovány popořadě, a to podle filmového děje. Již nyní jsou k dispozici snímky Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba, Star Wars: Epizoda II – Klony útočí, Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů, Solo: Star Wars Story a seriál Star Wars: Klonové války. V pátek 24. 7. přibudou Rogue One: Star Wars Story, Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje, Star Wars: Epizoda V – Impérium vrací úder a Star Wars: Epizoda VI – Návrat Jediů. O týden později, tedy od 31.7. budou k dispozici i Star Wars: Síla se probouzí, Star Wars: Poslední z Jediů a od 7. 8. zatím poslední film, a to Star Wars: Vzestup Skywalkera.

(Foto: Star Wars: Poslední z Jediů, Lucasfilm) 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací