Filmové události #31/20: Nominace na ceny Emmy jsou tu a talkshow Ellen DeGeneres je v ohrožení

Novinky ze světa televize.
 
 
Letošní Emmy Awards mají své nominované. Talkshow Ellen DeGeneres postihl skandál a nyní jí hrozí zrušení. Tvůrci Zaklínače zase plánují prequel. Jsou tu další posunuté snímky. Snyder Cut Ligy Spravedlnosti představil nový klip. Trailer nabídlo i romantické drama After: Přiznání. V ukázce se představil také nový Pinocchio. A herec Bryan Cranston se potýká s covidem-19.

#31/20

Uplynulý týden odstartoval s nominacemi na letošní ceny Emmy, které byly vyhlášeny v úterý 28. července. Mezi nejúspěšnější seriály patří Watchmen a Boj o moc, oba seriály stanice HBO. Pozadu nezůstal ani Netflix, u nějž se prosadili pořady Ozark, Koruna, Hollywood či Neortodoxní a další. Poprvé se o sošku utká i nováček Apple TV+, který do boje vyslal své drama The Morning Show, za to si vysloužili nominace i Steve Carell a Jennifer Aniston. O sošku se utká i Brad Pitt, který by nominován za svou roli ve skeči pořadu SNL, kde se představil coby Dr. Anthony Fauci. Ceny Emmy pak budou virtuálně rozdány 20. září.

Se skandálem pak bojuje jiný pořadu. Show Ellen DeGeneres totiž čelí obviněním, nebo spíše její producenti. Zaměstnanci štábu si totiž veřejně stěžovali na toxické prostředí v pořadu vyvolané jeho producenty. Moderátorka Ellen se omluvila s tím, že údajně o ničem nevěděla. Talkshow pak díky tomu dokonce zvažuje úplně zrušit.

Populární seriál Netflixu, Zaklínač naopak plánuje prequel. Fanoušci si užili první řadu a dychtivě čekají na druhou (ta se má mimo jiné natáčet i v Česku). Tvůrci však nyní přišli s možným prequelem pojmenovaným The Witcher: Blood Origin, který by rozšířil svět Zaklínače a představil jeho počátky.

Vše však není tak veselé. Další snímky se totiž dočkaly odkladů uvedení do kin vlivem pandemie covidu-19. Jedná se o filmy jako je třetí pokračování Spider-Mana s Tomem Hollandem, sequel Avatara či dokonce tři plánované Star Wars projekty.

Nebyl by to však týden bez klipů. Jeden takový představil Snyder Cut, režisérská verze Ligy Spravedlnosti. V krátkém videu se představil Superman ve svém novém černém kostýmu. Divákům se tak pomalu odkrývá nová podoba známého příběhu. Ten bude k vidění na HBO Max v příštím roce.

S trailerem pak přišlo i romantické drama After: Přiznání. Jedná se o sequel k loňskému After: Polibek. Vrací se zde opět známé postavy a rozvíjí se jejich osudový příběh. Snímek má plánovanou premiéru začátkem letošního září.

Ukázku dále nabídl i Pinocchio. Jedná se o italskou verzi známé pohádky. V roli Geppetta se zde objevuje Roberto Benigni, známý pro svou oscarovou roli v dramatu Život je krásný. Pinocchio by měl vstoupit do tuzemských kin 1. října.

A na závěr jedna koronavirová událost. Populární herec Bryan Cranston (Perníkový táta atp.) uveřejnil, že bojoval s covidem-19. Herec, který se z nemoci už téměř zotavil, také daroval svou plazmu na pomoc výzkumu o zmíněném viru.

(Úvodní foto: Zaklínač, Netflix, After: Přiznání, Voltage Pictures) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací