Jan Nedbal, Emma Smetana, Vlastina Svátková, Elis Mraz a další se vydali na slavnostní premiéru filmu Tenet

Do kin dorazila nová „nolanovka“.
 
 

Filmy režiséra Christophera Nolana rozhodně nepatří mezi tuctová a konvenční díla. Diváci většinou po odchodu z kina vedou ještě dlouho vášnivé diskuze, jako tomu třeba bylo u mysteriózního akčního thrilleru Počátek nebo sci-fi dobrodružství Interstellar. Nyní do kin vstupuje jeho nejnovější počin, a to Tenet.

Toto špionážní akční sci-fi drama točící se kolem nevšedních hrátek s časem se neobešlo bez české slavnostní premiéry, která přilákala spoustu známých osobností a Nolanových fanoušků. V pražském kině IMAX jste tak mohli potkat Karla Kováře, herce a sportovce Jakuba Koháka, mladého herce Václava Šandu, zpěvačky Elis Mráz a Pam Rabbit, novou posilu Sestřiček Modrý kód Jana Nedbala, herečky Vlastinu Svátkovou a čerstvě zasnoubenou Denisu Pfauserovou, Emmu Smetanu s manželem Jordanem a mnoho dalších.

O zpestření při čekání na film se postarala taneční skupina A.D.A, která ve foyer kina předvedla tematicky laděné vystoupení. Jak to na slavnostní premiéře snímku Tenet vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací