Marienbad Film Festival byl otevřen projekcí filmu Jak ukrást Venuši v unikátním prostoru bývalého hotelu Donbas

Diváky přišla uvítat ředitelka festivalu Zuzana Stejskalová.
 
 
Ve čtvrtek 27. srpna 2020 byl slavnostně otevřen další ročník Marienbad Film Festivalu, který se koná v malebném prostředí Mariánských Lázní. Letos pořadatelé vybrali pro slavnostní večer Marienbad GALA kouzelný prostor, a to bývalý hotel Lesní mlýn – Donbas.

Komplex je aktuálně v péči nových majitelů. Manželé Pavel a Jana Kučeraví Donbas postupně rekonstruují a vrací mu jeho krásu a rozhodli se, že ho na jeden večer propůjčit právě Marienbad Film Festivalu. Na všechny přítomné hosty čekalo nejen posezení se sklenkou sektu při poslechu hudby, ale především filmový zážitek v podobě filmové projekce romantické komedie Jak ukrást Venuši s Audrey Hepburn. Pořadatelé akce s úsměvem zmínili i původní název filmu How to Steal a Million (Jak ukrást milion), a že by se tato částka bezesporu hodila.

I když byl festival letos oficiálně zahájen již v květnu, přišla se s hosty osobně pozdravit i ředitelka festivalu Zuzana Stejskalová. Marienbad Film Festival je nyní v plném proudu a až do 30. srpna 2020 na návštěvníky čeká spousta filmových projekcí a tematických diskusí.

(Foto: Folk, Marienbad Film Festival)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací