Filmové události #47/20: Wonder Woman 1984 přechází na streaming

Týden plný superhrdinů.
 
 
Na začátek pár trailerů, například ten ke sci-fi Chaos Walking. V ukázce se představili i Tom a Jerry. A nový klip předvedla i Liga spravedlnosti Zacka Snydera. Supherdinka Wonder Woman pak bude k vidění na streamovacích platformách. Její jmenovkyně Wonder Girl zase bude mít vlastní seriál. Nový film pak chystají i Transformeři. Hraného snímku se pak dočká i Pink Panther. Jsou tu také novinky k live action Lilo & Stitch. Na závěr pak Netflix chystá drama Malcolm & Marie.

#47/20

Hned na úvod tu máme trailer k dobrodružnému sci-fi Chaos Walking. Snímek inspirovaný knižní předlohou se odehrává v utopistickém světě, kde nežijí žádné ženy a všichni živí tvorové slyší svoje myšlenky v proudu obrazů, slov a zvuků, kterému se říká Noise. Představují se zde pak Tom Holland, Mads Mikkelsen, Daisy Ridley, Ray McKinnon, Nick Jonas, David Oyelowo či Cynthia Erivo. Do kin se pak Chaos Walking chystá příští rok.

Druhou ukázku si pak připravil kocour Tom a myšák Jerry. Ti se představují v novém dobrodružství, tentokráte ve velkém městě. Samotný film pak kombinuje animaci se skutečnými herci jako jsou například Chloë Grace Moretz, Michael Peña či Ken Jeong. Na velká plátna by se pak Tom s Jerrym měli podívat v březnu 2021.

A do třetice tu je i nový klip k Zack Snyder’s Justice League, čili tzv. Snyder Cutu. V traileru byli k vidění oblíbení superhrdinové i padouši. Nová verze Ligy spravedlnosti by měla být dostupná na HBO Max někdy v následujícím roce.

Členkou Ligy spravedlnosti je pak i Wonder Woman, a právě k ní se vztahuje i další událost. Její filmové pokračování nazvané Wonder Woman 1984 se totiž oficiálně přesouvá na streamovací servis. Očekávaný sequel, mnohokrát posunutý kvůli covidu, bude nakonec ve vybraných zemích k vidění na HBO Max, v ostatních zemích ho pak bude možno shlédnout v kinech. Premiéru on-line i normální pak má určenou na letošní Vánoce.

S Wonder Woman je pak také úzce spjata další superhrdinka studia DC, Wonder Girl. Ta se nově dočká vlastního pořadu, a to na stanici CW. Ta vysílá i další DC seriály, jakou jsou Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow a mnohé další.

S novinkou přišly mimozemské automobily Transformers. Tvůrci totiž potvrdili, že chystají další snímek z tohoto prostředí. Jedná se už o sedmý film v této sérii. Detaily však zatím nejsou známy.

Dalšího filmového live action remaku se pak dočká Pink Panther. Inkarnaci tohoto animáku mohli fanoušci vidět nejslavněji s Peterem Sellersem či Stevem Martinem. Tentokráte je však v plánu úplně nová hraná verze.

Live action verzi pak plánuje i populární disneyovský animák Lilo & Stitch. Režie se má ujmout Jon M Chu a scénář napíše Mike Van Waes. Snímek pak zaštiťuj producenti Dan Lin a Jonathan Eirich, pod nimiž vznikal i hraný Aladin. Titulní Lilo pak možná ztvární mladá havajská herečka Siena Agudong, potvrzeno to však zatím nebylo.

Na závěr pak něco z Netflixu. Ten zařadil do svého programu na rok 2021 i romantické drama Malcolm & Marie, za nímž stojí režisér a scenárista Sam Levinson, který se podílel na úspěšném seriálu Euforie. V tom si hlavní hrdinku zahrála Zendaya, která si i zde ujímá role titulní protagonistky. Po jejím boku se tu pak objeví i John David Washington.

(Foto: Malcolm & Marie, YouTube Netflix Film Club)

(Úvodní foto: Tom and Jerry, Warner Bros. Entertainment Inc., Malcolm & Marie, YouTube Netflix Film Club)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací