Filmové události #22/23: Jsou tu herecké novinky k Fantastické čtyřce i hrané verzi animáku Jak vycvičit draka

Zvěsti se šíří také kolem třetího Deadpoola.

Odstartoval Zlín Film Festival. Live action Jak vycvičit draka má hlavní představitele. Ústřední čtveřici už údajně obsadili i tvůrci nové Fantastické čtyřky. A ve třetím Deadpoolu by na fanoušky mohla čekat zajímavá camea. Je tu trailer k novým Želvám Ninja. Jackie Chan a John Cena se představili v ukázce akčňáku Hidden Strike. Do třetice pak spot nabídli tvůrci komedie Nic ve zlým.

#22/23

Jako již tradičně, tak i letos na Den dětí, 1. června, odstartoval Zlín Film Festival zaměřující se na snímky pro děti. Na slavnostním zahájení 63. ročníku převzal herec Pavel Nový Zlatý střevíček. Festival pak nabízí bohatý filmový program plný zajímavých hostů i doprovodných akcí. Více se dočtete v našich pravidelně aktualizovaných tipech. Akce potrvá do středy 7. června.

(Foto: Červený koberec)

Oblíbený (nejen) dětský animák Jak vycvičit draka pak bude mít hranou adaptaci. V uplynulých dnech pak bylo oznámeno, že hlavních rolí mladých vikingů Škyťáka a Astrid se ujmou Mason Thames a Nico Parker. Thamese mohou diváci znát z hororu Černý telefon, Parker se objevila například v post-apokalyptickém seriálu The Last of Us.

Četné zvěsti se vyrojili také okolo hereckého obsazení nejnovější adaptace Fantastické čtyřky pro MCU. Podle četných zdrojů by se rolí v ústřední čtveřici měli ujmout Adam Driver jako Reed Richards / Mr. Fantastic, Margot Robbie jako Susan Storm / Invisible Woman, Paul Mescal jako Johnny Storm / Human Torch a Daveed Diggs jako Ben Grimes / The Thing. Obsazení zatím nebylo oficiálně potvrzeno tvůrci. Snímek by měl vstoupit do kin v únoru 2025.

Novinky tu jsou i k chystanému třetímu pokračování Deadpoola. V něm by se údajně měli objevit Famke Janssen, Halle Berry a James Marsden a zopakovat si své role Jean Grey, Storm a Cyclopse. Pravděpodobně by se mělo jednat pouze o epizodní role. Deadpool 3 má naplánovanou premiéru na podzim 2024.

Co by to však bylo za týden bez trailerů. V jednom takovém se představil i snímek Želvy Ninja: Mutantní chaos. V animované adaptaci oblíbených hrdinů propůjčí postavám hlasy herci jako Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Rose Byrne, Jackie Chan, Seth Rogen, John Cena, Maya Rudolph nebo Ice Cube. Do kin film vstoupí na začátku letošního srpna.

Ukázku nabídl také akčňák Hidden Strike. V hlavních rolích se zde objevují Jackie Chan a John Cena, kteří zde spojí své síly, aby zastavili největší krádež v historii. Další podrobnosti k ději či obsazení však zatím nebyly odhaleny.

A do třetice tu máme na závěr první spot ke komedii Nic ve zlým. Snímek se zaměřuje na Maddie, kterou zde ztvárňuje Jennifer Lawrence. Ta, ve chvíli, kdy jí hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však brzy zjišťuje, že u podivína Percyho není nic jisté.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací