47. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

[singlepic id=2230 w=120 h=120 float=left]Nejprestižnější filmová událost léta je po roce opět tu.

 

MFF Karlovy Vary patří mezi nejvýznamnější mezinárodní filmové festivaly kategorie A a může se pochlubit takovými kolegy, jako jsou MFF v Cannes, Berlíně, Benátkách nebo Tokiu. Festival mimo jiné otevírá vrátka spoustě filmů, které by se k nám jinak vůbec nedostaly. Hlavním lákadlem ovšem nejsou jen samotné filmy, ale i spousta vzácných hostů a světoznámých osobností.

 

Co: 47. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Kdy: 29. 6. – 7. 7. 2012

Kde: Karlovy Vary

Podrobnosti: MFF Karlovy Vary

 

Letos, se koná již 47. ročník MFF Karlovy Vary, který si bez hlavních organizátorů v podobě známého českého herce Jiřího Bartošky a významné filmové publicistky Evy Zaoralové snad nelze již ani představit. Festival vypukne v pátek 29. června a skončí v sobotu 7. července 2012.

Jestliže se hodláte na festival vypravit, zajisté vás bude zajímat cena vstupenek.

Normální vstupné 65 Kč
Zlevněné vstupné 50 Kč

Sleva je určena pro studenty, důchodce a ZTP, kteří předloží platné potvrzení. Ušetřit můžete i zakoupením karty Festival Pass. Díky ní můžete snížit svoji útratu až o celých 50 %. Cena karty se pohybuje dle délky její platnosti a to následovně:

  1 den 3 dny 5 dní Celá doba
Festival Pass 200 Kč 500 Kč 700 Kč 1000 Kč
Festival Pass se slevou 150 Kč 350 Kč 450 Kč 700 Kč

Podrobný popis a výhody karty Festival Pass naleznete zde.

Programová nadílka je jako každý rok více než bohatá, zmiňme například vtipem nabité akční sci-fi Iron Sky nebo svéráznou komedii Až vyjde měsíc. Určitě se ale podívejte na přehledný program, kde si můžete vybrat ty vaše favority – Program MFF Karlovy Vary.

 

 

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací