Filmové události #08/21: Je tu trailer na Cruellu a svého pořadu se dočká i Wednesday z Addamsovy rodiny

Týden plný ženských postav.

Tim Burton chystá pro Netflix pořad o Wednesday Addams. V první ukázce se představila i Emma Stone jako Cruella de Vil. Trailer nabídl i akčňák Mortal Kombat. Plánuje se pak třetí pokračování o medvídku Paddingtonovi. Nový seriál o Gremlinech má zase svoje obsazení. Adam Sandler patřičně oslavil pětadvacáté výročí své populární komedie Rivalové. A čtvrt století pak zaznamenal i pořad Takoví normální mimozemšťané.

#08/21

Netflix si pro své diváky připravil úplný trhák. Ve spolupráci s režisérem Timem Burtonem (Planeta opic, Beetlejuice, Střihoruký Edward atp.) totiž chystají seriál Wednesday. Ten se zaměřuje na stejnojmennou postavu z populární Addamsovy rodiny. Má se jednat o animák a Burtonův televizní režijní debut. Detaily ohledně děje však zatím nejsou známé, tvůrci zatím nabídli pouze působivý plakát.

(Plakát zdroj: Netflix)

Nevšední animovanou postavou je pak také Cruella de Vil, kterou snad všichni znají coby záporačku ze 101 Dalmatinů, jenž si chtěla z titulních psů udělat kožich. Nový hraný snímek, kde jí ztvární Emma Stone, se zaměřuje na její rané roky a vše, co bylo před děním ve zmíněných 101 Dalmatinech. Děj pak blíže představil první trailer, který tvůrci nabídli v uplynulém týdnu. Film Cruella by měl být dostupný skrz Disney+ od 26. května.

S ukázkou pak přišel i akčňák Mortal Kombat vzniklý na motivy stejnojmenné videohry. Ta sleduje Colea Younga, který hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby se společně mohli postavit nepřátelům z tzv. Vnějšího světa. Tyto dvě frakce se pak střetnou v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat. Snímek bude k vidění na HBO Max i v kinech již od poloviny dubna.

Z trochu jiného světa je pak mluvící medvídek Paddington. Toho si diváci mohli oblíbit již ve dvou snímcích, které si odnesly pozitivní ohlasy. A tak není divu, že v uplynulém týdnu tvůrci oznámili i třetí pokračování. Jediné, co je prozatím známé, je že režie se již neujme Paul King, který stojí za předchozími dvěma díly.

Novinky se pak točí i kolem světa Gremlinů. Ti budou mít prequel v podobě TV pořadu na HBO Max, který již dostal potvrzení i na druhou řadu. Minulý týden pak bylo oznámeno, že se v seriálu objeví Ming-Na Wen, Matthew Rhys nebo James Hong.

Významné výročí pak oslavila komedie Adama Sandlera, Rivalové. Od doby jejího uvedení totiž uplynulo již pětadvacet let. Sandler tak v rámci oslav sdílel na sociálních sítích video, ve kterém reprodukoval jednu ze slavných scén snímku.

(Zdroj: Twitter Adam Sandler)

Čtvrtstoletí od své televizní premiéry pak oslavil i komediální seriál Takoví normální mimozemšťané. Na Facebooku na to upozornil herec Joseph Gordon-Levitt, který byl jednou z hlavních hvězd pořadu. Vedle něj se tu pak objevovali John Lithgow, Kristen Johnston a French Stewart. Seriál sledoval skupinku mimozemšťanů, kteří se v přestrojení za lidi zabydleli na Zemi a objevovali její krásy i strasti.

(Foto: National Broadcasting Company (NBC))

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací