Na slavnostním předání Českých lvů zahraje skupina Hm…

Osmadvacátý galavečer proběhne v omezeném režimu bez diváků.

Minulý rok proběhlo předávání Českých lvů těsně před zavedením přísných mimořádných opatření. Letos se ale slavnostní galavečer bude muset obejít bez hostů, protože proběhne pouze za přítomnosti nominovaných umělců. Samozřejmostí je dodržování přísných hygienických podmínek a nutnost negativních testů všech zúčastněných. Organizátoři galavečera se proto rozhodli využít během přímého prostoru celé prostory Rudolfina.

O atmosféru během předávání, kterým nás již potřetí provede Václav Kopta, se postará kapela Hm…, jenž stojí za hudbou k filmovým projektům, jako jsou například Lajka, Čertí brko nebo Prvok, Tečka, Šampon a Karel. Zvukař, hudebník a člen kapely Viktor Ekrt má dokonce lví sošky doma. Kapelu v rámci večera navíc posílí přední český pozounista, skladatel a aranžér Jan Jirucha. 

Jak bude letošní předávání ocenění Český lev vypadat a kdo si cenné sošky odnese se dozvíme v sobotu 6. března 2021 od 20:10 hodin v přímém přenosu na ČT 1.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací