Speciální řady Tvoje tvář má známý hlas se zúčastní i Iva Pazderková a David Gránský

Soutěžících bude tentokrát deset.

 

Za necelé čtyři týdny odstartuje osmá řada televizní show Tvoje tvář má známý hlas, ve které se znovu předvedou ti nejlepší a nejoblíbenější soutěžící. Po Petru Rychlém a Jitce Boho na lákavou, ale i náročnou nabídku řekli „ano“ Iva Pazderková a David Gránský.

Herce, zpěváka a moderátora Davida Gránského možnost vrátit se do maskérny a na jeviště Tvoje tvář má známý hlas velmi potěšila. „Jsem moc rád, že jsem do toho šel, zvlášť v této době. Jsem rád, že to přišlo, že můžu být v tomto skvělém kolektivu a že něco tvoříme a můžeme zpívat pro lidi, to mi chybělo,“ podělil se o svoje nadšení Gránský.

Iva Pazderková chvíli váhala: „Řekla jsem si, že je to jedna z nejkrásnějších věcí, jaké jsem dělala. Když jsme tenkrát před pěti lety dělali první sérii, tak myslím, že jsme se toho strašně moc naučili, a to mi přijde prostě geniální. Takže nakonec jsem se rozhodla, že do toho půjdu, že moc chci.“ Iva navíc prozradila, že změna nastane nejen na moderátorském postu (o toto žezlo se podělí Ondřej Sokol a Aleš Háma), ale i v počtu soutěžících, kterých bude tentokrát deset. Nová řada show Tvoje tvář má známý hlas poběží na televizi Nova už od 21. března 2021.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací