Marek Lambora bude porotcem show Tvoje tvář má známý hlas

TV Nova odhalila i další dva účinkující.

Moderátoři osmé řady show Tvoje tvář má známý hlas Ondřej Sokol a Aleš Háma přivítají vedle Petra Rychlého, Jitky Boho, Ivy Pazderkové a Davida Gránského na pódiu i další dva ostřílené šampiony, a to Martu Jandovou a Alberta Černého. V porotě tentokrát usedne Marek Lambora.

Zpěvačku Martu Jandovou jsme mohli vídat ve druhé řadě zábavné show, kde se proměnila například v Katy Perry nebo Adele. Během své první účasti Jandová bojovala s trémou, ale prozradila, že tento rok je to o něco lepší. I když na okamžiky ve výtahu vzpomíná s lehkým traumatem. Albert Černý si moc dlouho neodpočinul, protože se účastnil sedmé řady. „Rozhodně mě baví to, že na chvíli můžu být úplně někdo jiný, můžu si zkusit různé polohy, různé masky, a to je prostě naprosto perfektní,“ prozradil mladý zpěvák.

Talentovaný Marek Lambora zazářil v šesté řadě, kde stanul na stupních vítězů, a to na té nejvyšší příčce. Tentokrát mu ale tvůrci pořadu nabídli jinou funkci. Z Marka se stane porotce, který bude hodnotit vystoupení těch nejlepších a neoblíbenějších z předchozích řad. „Co je tedy nejhorší, je bodování, je to opravdu hrůza, každý porotce by všem chtěl dát nejvyšší počet bodů, ale to bohužel nejde. Strašně rád vzpomínám na sérii, v níž jsem účinkoval, bylo to skvělé a mrzí mě, že se teď nemůžu se všemi kolegy vídat. Jinak už by mě ale nikdo na jeviště nedostal, fakt si neumím představit, že bych tam teď šel a začal zpívat,“ prozradil Lambora.

První díl osmé řady show Tvoje tvář má známý hlas bude na televizních obrazovkách uvedena 21. března 2021.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací