Z Jiřího Langmajera se stal pod režijní taktovkou Petra Zahrádky Chlap na střídačku

Ivana Chýlková a Lucie Žáčková se v jednom filmu podělily o jednoho muže.

Na televizní obrazovky vstupuje nový český film, a to komedie Chlap na střídačku. V režii Petra Zahrádky se rozhodne Zuzana (Ivana Chýlková) vyřešit nevěru manžela Jiřího (Jiří Langmajer) netradičním způsobem, a to podělit se s milenkou Lenkou (Lucie Žáčková). Splněný sen všech mužů se ovšem velmi brzy může proměnit v noční můru.

Vztahová komedie o milostném trojúhelníku se natáčela v červenci a srpnu 2019 převážně v pražských lokacích. Například knihkupectví, ve kterém pracuje filmová Lenka nevzniklo v ateliérech, ale jedná se o skutečnou prodejnu, která se nachází v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice.

Kromě ústřední trojice ve složení Ivana Chýlková, Jiří Langmajer a Lucie Žáčková se režisér a scénárista Petr Zahrádka rozhodl i do dalších rolí obsadit ostřílené herce, a to například Martina Pechláta, Ivu Janžurovou nebo Pavla Nového. Ve snímku se dále představí Andrej Polák, Karolína Lipowská, Tereza Taliánová, Robert Mikluš, Oliver Vyskočil, Dagmar Čárová, Antonín Mašek či Eliška Brumovská. Kamery se chopil Marek Janda (Dáma a král, Gangster Ka, Rašín) a hudba vznikla pod taktovkou Jana P. Muchowa, který se pyšní oceněním Český lev v kategorie Nejlepší hudba za projekty Jedna ruka netleská, Grandhotel, Ve stínu a Krásno.

(Foto: Bohemia MP)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací