Knihu a audioknihu Hezký, ale narovnej se! Johany Fundové pokřtili Václav Neužil a Janek Rubeš

„Generační román o snech, které odvál čas.“

Po bestseleru Devadesátky s podtitulem Roky nespoutané svobody, který byl sondou do české historie, si pro nás spisovatelka Johana Fundová připravila román s názvem Hezký, ale narovnej se!, kterou si můžeme sami přečíst nebo si poslechnout audioknihu. Oba formáty pokřtili slavní kmotři.

Hezký, ale narovnej se! tak trochu odkazuje na předchozí autorčin počin, protože začíná v devadesátkách, kde se seznámíme s trojicí spolužáků Anetou, Kryštofem a Nelou. Děj nás ale přenese až do současnosti, a to na školní sraz, který se koná v září 2020. Na setkání zjistíme, zda se kamarádům z dětství vyplnili jejich sny z přelomu milénia.

Křest, který se konal pod širým nebem, proběhl i přes nevyzpytatelné rozmary počasí na výbornou a v poklidné atmosféře. Kmotři navíc popřáli knize Hezký, ale narovnej se! nejen hodně čtenářů, ale i posluchačů. Klasiku v tišteném vydání pokřtil český reportér, dokumentarista, režisér a moderátor Janek Rubeš, který se rozplýval nad knižní obálkou z dílny studia Tomski & Polanski. Kmotrem audioknihy se stal jeden z jejích hlasů, a to divadelní, filmový a televizní herec a komik Václav Neužil (čtení se dále chopily Martha Issová a Anna Kameníková). Jak to na křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací