Na premiéře Po čem muži touží 2 Jiří Langmajer prozradil, jak se připravoval na roli ženy v mužském těle

Delegace na slavnostní premiéře pobavila diváky.

Před čtyřmi lety nám režisér Rudolf Havlík poprvé ve filmu Po čem muži touží ukázal, jak se z muže (Jiří Langmajer) stane žena (Anna Polívková). Nyní nás čeká pokračování. V komedii Po čem muži touží 2 se Anna Polívková promění v muže, a na Jiřího Langmajera tak čekají pleťové masky i růžové legíny.

Na slavnostní premiéře filmu nechyběla jak bohatá delegace, tak ústřední dvojice. Anna Polívková a Jiří Langmajer sice přišli v civilním oblečení, ale v jednom ze sálů provedli vtípek a při představování herecké delegace moderátorkou se prohodili. Ve snímku uvidíme i Michala Kavalčíka, který nezklamal ani v rámci slavnostního večera a spolu s režisérem Rudolfem Havlíkem v jednom ze sálu vystřelil mezi diváky konfety. Do kina dále dorazili Tereza Kostková, Leoš Noha, Ondřej Kavan, Oskar Hes a další. Nechyběl ani autor titulní písně Julián Záhorovský.

Během slavnostního večera panovala dobrá nálada. Jiří Langmajer nám během krátkého rozhovoru prozradil, jak se na roli připravoval. Být ženou rozhodně není jednoduché. Herec se svěřil, co pro něho bylo během natáčení nejtěžší a z čeho ho úplně všechno bolelo. Celý rozhovor s Jiřím Langmajerem naleznete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to na premiéře snímku vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerie na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací