První trailer pohádky Princezna zakletá v čase 2 nás zavede do města alchymistů

Tvůrci opět kouzlí s časem.

Pohádkové trio ve složení alchymistka Amélie, princezna Ellena (Natalie Germani) a princ Jan z Calderonu (Marek Lambora) se vrací, aby zachránilo magii světa Oberon a bojovalo se zlem. Ústřední postavou vyprávění se ve fantasy dobrodružství Princezna zakletá v čase 2 stane Amélie, v podání Elišky Křenkové.

Jak již první trailer naznačuje, podíváme se do města alchymistů Ayry a tvůrci si opět budou hrát s časem. Alchymistka Amélie se ve vyprávění objeví hned dvakrát, a to současná a minulá. Kromě Elišky Křenkové se vrací i Natalie Germani, Marek Lambora, Roman Zach, Simona Zmrzlá, Martin Písařík, Jakub Ouvín, Jan Révai a další. Nechybí ani nováčci, kteří více či méně zahýbou dějem, a to Vojta Kotek, Petra Nesvačilová či Ján Jackuliak.

Premiéra pohádky, která se natáčela i v unikátní dekoraci Knightfall na Barrandově, je naplánovaná na 17. listopadu 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací