Slavnostní premiéra filmu Jan Žižka, červený koberec, Til Schweiger, Sophie Lowe, Roland Møller a další hvězdní hosté

Akční snímek Jan Žižka, inspirovaný životem husitského vojevůdce, konečně dorazil do kin.

Po mnoha letech práce, očekávání i pochybách nastal den, kdy byl film Jan Žižka slavnostně uveden v kině. Speciální projekci představila bohatá delegace v čele s režisérem Petrem Jáklem a mnoha zahraničními i českými hosty. Ti se nejprve setkali s novináři a poté se prošli po červeném koberci před multikinem v centru Prahy, kde nejen pózovali fotografům, ale podepisovali se i přihlížejícím fanouškům.

Pozvání na akci přijali herečky Sophie Lowe, Jennifer Armour a herci Til Schweiger, Roland Møller, William Moseley, Werner Daehn, Vinzenz Kiefer, Magnus Samuelsson, Christopher Rygh, Alistair Brammer a další. Největším bavičem celé skupiny se stal dánský herec Roland Møller, který české publikum okouzlil již v roce 2019, kdy v ČR uvedl drama Skleněný pokoj.

Ve filmu Jan Žižka uvidíme i mnoho českých aktérů. V zahraniční delegaci proto nechyběla ani česká stopa v podobě herců Karel Roden, Jan Budař, Ben Cristovao a Roman Šebrle.

Jak to na tiskové konferenci a slavnostní premiéře filmu Jan Žižka vpadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací