Filmové události #47/22: Indiana Jones je zpět, představila se i nová pixarovka

Týden plný návratů.

Harrison Ford se vrací jako Indiana Jones v prvních fotografiích k pátému pokračování. Chris Hemsworth si dává pauzu od hraní. Naopak Bradley Cooper chystá spolupráci se Spielbergem.  Do MCU přibyla další hvězda. V prvním teaseru se představil animák od studia Pixar Mezi živly. Ukázku nabídlo i drama Inside. Je tu i klip ke snímku Bez kalhot: Finální tanec. A spot zveřejnili i tvůrci komedie 80 for Brady.

#47/22

Nebojácný archeolog Indiana Jones se po letech opět vrátí na velká plátna. Konkrétně v pátém pokračování, kde si oblíbeného dobrodruha opět zahraje Harrison Ford. Ten i jeho herečtí kolegové se představili v prvních fotografiích k tomuto sequelu, které exkluzivně nabídl magazín Empire.

Na druhou stranu však Chris Hemsworth, který se proslavil v marvelovkách jako bůh hromu Thor, oznámil, že si dá na nějaký čas od herectví pauzu. Učinil tak poté, co díky svému pořadu Limitless, který natáčí pro National Geographic, zjistil, že má predispozice k Alzheimerově onemocnění. A tak se rozhodl, že se na chvíli zaměří na svoje zdraví.

Jeho kolega z Marvelu Bradley Cooper pak plánuje spolupráci se Steven Spielbergem. Snímek by se měl zaměřovat na Bullitta, seriózního policajta, kterého v 60. letech ztvárnil legendární hollywoodský herec Steve McQueen. Bullitta si zde zahraje právě Cooper. McQueenův syn a vnučka se budou na snímku podílet jako výkonní producenti.

To však není jediná novinka spojená s Cooperem. Režisér James Gunn odhalil nové informace ohledně blížícího se televizního vánočního speciálu Strážců Galaxie, kde Cooper dabuje mývala Rocketa. Gunn sdílel fotografii z natáčení s Kevinem Baconem a potvrdil, že se herec objeví v 40minutovém marvelovském snímku. Podle všeho to vypadá, že si Bacon zahraje sám sebe, neboť i v předešlých dílech ho hlavní hrdina Star Lord (Chris Pratt) zmiňoval jako svého oblíbeného herce ve spojitosti s filmem Footloose. The Guardians of the Galaxy: Holiday Special bude k vidění na Disney+ od pátku 25. listopadu.

A další Disneyho proprieta, tentokráte z produkce studia Pixar, se zase představila v prvním traileru. Animák Mezi živly, který bude mít premiéru příští rok v létě, se odehrává ve městě, kde spolu žijí v míru všechny čtyři živly. Jednoho dne však ohnivá žena a vodní muž zjistí, kolik toho mají ve skutečnosti společného.

S ukázkou přišlo i drama Inside, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahrál Willem Dafoe. Ten ztvární špičkového zloděje umění, který uvízne v luxusním, technicky vyspělém ateliérovém bytě na newyorském Times Square poté, co jeho loupež neproběhne podle plánu. Snímek má vstoupit do kin v březnu 2023.

První klip nabídlo i třetí a finální pokračování filmové taneční série Bez kalhot. V sequelu pojmenovaném Posledním tanec se opět představí Channing Tatum jako Magic Mike, po jeho boku se pak objeví Salma Hayek nebo Gavin Spokes. Do kin snímek vstoupí za necelé tři měsíce.

Do čtveřice tu pak máme i spot ke sportovní komedii 80 for Brady. V něm se skupinka postarších kamarádek vydává v roce 2017 na Superbowl, aby si splnila přání vidět svého fotbalového idola Toma Bradyho. Tuto ústřední čtveřici pak ztvární čtyři legendární herečky: Jane Fonda, Lily Tomlin, Rita Moreno a Sally Field.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací