Už i Tereza Mašková, Ivana Kubelková, Vavřinec Hradilek, Richard Krajčo a Darija Pavlovičová vědí, s kým budou ve StarDance tančit

Desítka soutěžních párů je kompletní.

Netrvalo to dlouho, a i složení zbývajících párů letošního ročníku StarDance je odhaleno. Nejen Ivana Chýlková, Eva Adamczyková, Marek Adamczyk, Josef Maršálek a David Prachař, ale už i Tereza Mašková, Ivana Kubelková, Vavřinec Hradilek, Richard Krajčo a Darija Pavlovičová znají profesionální tanečníky a tanečnice, kteří je budou provázet po tanečním parketu.

Vodního slalomáře a kajakáře Vavřince Hradilka a mistryni České republiky v showdance latin a ve figurálním valčíku Kateřinu Bartuněk Hrstkovou spojuje nejen účast ve StarDance. „Super. Jsem nadšená. Chtěla jsem tohoto tanečního partnera. Vystudovala jsem Fakultu tělesné výchovy a sportu a pokud vím, tak Vávra působí v Troji a já jsem tam strávila celý týden s pádly, takže to máme společné. Moc se na naše tancování ve StarDance těším,“ svěřila se Kateřina.

Zpěvák, frontman skupiny Kryštof a divadelní, filmový i televizní herec zpěvák Richard Krajčo se představí po boku temperamentní slovenské tanečnice Dominiky Roškové. „Budeme takový mezinárodní pár. Mám slovenštinu rád. Myslím si, že mě budou bavit konfrontace s Dominikou, které se budou týkat mých tanečních kroků,“ popsal své dojmy Krajčo.

Moderátorka a modelka Iva Kubelková bude tančit s Martinem Prágrem. „První dojem byl velmi pozitivní, velmi příjemný, protože oba víme, že nás čeká velký kus práce a spousta společně stráveného času. Nedovedu si představit, že by se při seznámení někdo na někoho mračil. Myslím, že s Martinem to bude fajn a je skvělé, že už má se StarDance zkušenost,“ uvedla Kubelková a Martin Prágr ji doplnil: „Iva působí jako sympoška. Myslím si, že na sebe bude náročná.“

(Foto: Česká televize / Mikuláš Křepelka )

Zpěvačka Tereza Mašková, pro kterou je charakteristická růžová barva vlasů, byla svěřena do rukou Daniela Kecskemétiho. Změní Tereza kvůli StarDance nejen denní režim, ale i účas? „Neříkám, že mě to nenapadlo, ani že bych toho nebyla schopná. Ale asi si nechám ty růžové. Je pravda, že se tahle barva těžko kombinuje s jinými, ale věřím, že na něco s vizážisty a kostyméry přijdeme,“ uklidnila své fanoušky Tereza.

Darija Pavlovičová, kterou diváci znají ze seriálů Kukačky či Dobré zprávy, uvidíme po boku bývalého Krále tanečního parketu, a to Dominika Vodičky. Herečka měla z výběru velkou radost. „Super, jsem nadšená. Dominika jsem si přála nejvíc ze všech,“ prozradila Darija.

(Foto: Česká televize / Mikuláš Křepelka )

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací