První nahlédnutí pod pokličku komedie Zdeňka Trošky – Babovřesky

babovresky_plakatBabovřesky – drb č. 1: první trailer a 10 fotografií.

Stýskalo se vám po úžasných komediích českého režiséra Zdeňky Trošky? Tak to vás dnešní článek potěší dvojnásob. V lehkém nadhledu a komediální nadsázce budeme sledovat vršící se řadu až neuvěřitelných souher náhod a nedorozumění, které zamotají hlavu hlavním aktérům příběhu v obci Babovřesky… Podtitulek ´z dopisu venkovské drbny ´ napovídá, že na scénu vstupují místní zbožné ženy v čele s Horáčkovou, „univerzální“ drbnou, která pracuje na Obecním úřadě a sedá v kostele v první lavici. O všem ví, od všeho má klíče, všude byla dvakrát… A osobuje si právo do všeho zasahovat a mluvit. A právě do této vísky koncem jara přijíždí nový farář. Zbožné ženy čekají váženého starého důstojného pána, ale z auta vyskočí mladý, sportovní, asi třicetiletý kluk a tím to vlastně všechno začíná… (oficiální synopse)

Nepřipomíná vám to něco? Například jednu oblíbenou letní trilogii? Zajisté ano a není to pouhá náhoda. Sám režisér říká o Babovřeskách toto: “Je to prostě film tak trochu ze života. Vzniká vlastně na přání mnoha diváků, kteří mě stále žádají o natočení něčeho podobného jako byla Slunce, sena…“ Takže to vypadá, že se máme opravdu na co těšit. Ovšem nejen zábavný námět, ale i herecké obsazení slibuje povedenou podívanou. Těšit se můžete na taková esa jako jsou Veronika Žilková, Jana Synková, Lucie Vondráčková, Lukáš Langmajer, Pavel Kikinčuk, Jan Dolanský, Miro Noga, Jitka Sedláčková, Jan Kuželka, Jiří Pecha, Lubomír Kostelka, Jindřiška Kikinčuková či Lucie Bílá.

První filmová klapka padla na jaře letošního roku, přesně 22. května 2012 v jihočeských Dobčicích na Českobudějovicku. Dle posledních informací je premiéra komedie Babovřesky naplánována na velmi romantické datum a to na svátek všech zamilovaných 14. února 2013. Pokud toužíte alespoň po malé ochutnávce už teď, můžete si prohlédnout první trailer a malou fotogalerii.

 

Trailer k filmu Babovřesky:

 

Deset fotografií z filmu Babovřesky:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací